Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
dostępne
(5)
Placówka
Wypożyczalnia WSHiG
(5)
Autor
Klimczak Bożena
(1)
Konarzewska - Gubała Ewa
(1)
Mazurek - Łopacińska Krystyna
(1)
Skrabka-Błotnicka Teresa
(1)
Szlachta Krystyna
(1)
Urban Stanisław
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
nieznany (xxx)
(4)
polski
(1)
Temat
Badania marketingowe
(1)
Ekonomika żywności
(1)
Etyka biznesu
(1)
Jadłospis
(1)
Jaja
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Organizacja handlu
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Tkanka mięśniowa
(1)
Tusze zwierzęce
(1)
Włókna mięśniowe
(1)
Zarządzanie
(1)
Zmiany pośmiertne
(1)
Żywność
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 12956 ETY KLI (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 13014 ZAR KON (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 13027 MAR MAZ (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 15335 TEŻ SKR (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 13482 ŻYW URB (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej